LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK

Znebite se odvečnih dlak za vedno!

ZAKAJ LASER?

Laser je najsodobnejši sistem odstranjevanja neželenih dlačic, s katerim so rezultati doseženi hitreje, z manj neugodja in bolj zanesljivo kot s katerokoli drugo metodo. V svetu je Lightsheer laser na podlagi obsežnih kliničnih praks in znanstvenih izsledkov postal zlati standard za lasersko odstranjevanje dlačic.

Negovano žensko telo navadno povezujemo z gladko, mehko kožo brez odvečnih dlačic. Ker so dlačice največkrat prisotne prav na takih predelih telesa, kjer bi si jih najmanj želeli, se na milijone žensk po svetu nenehno sooča s problemom, kako se jih najučinkoviteje znebiti. S preveliko poraščenostjo se spoprijema tudi vse več moških. Motijo jih dlake po ramenih, na hrbtu, prsih in drugje. Vse do sedaj znane metode odstranjevanja dlak so bile, žal, boleče, predvsem pa dolgoročno neučinkovite. Poraba časa in denarja vloženega vanje je bila vse prej kot zanemarljiva in pogosto je po njihovem posluževanju prišlo do vraščanja dlak in različnih vnetji. Pred uvedbo laserskih postopkov je bila edina metoda trajnega odstranjevanja dlak elektro-epilacija, ki po je zelo boleča in dolgotrajna. Deluje le na posamezno dlako in je zato primerna le za manjše predele na obrazu. Pogosto se zgodi, da po postopku na koži ostanejo brazgotine in madeži.

Razvoj laserskih tehnologij je pokazal, da je laserska epilacija terapevtsko in estetsko najbolj učinkovita metoda trajnega odstranjevanja dlak. Za dosego optimalnega rezultata sta potrebna laser visoke kakovosti ter strokovno izobražen in izkušen terapevt.

V našem centru izpolnjujemo vse potrebne pogoje za dosego najboljših rezultatov. Lasersko epilacijo izvajamo z medicinskim diodnim laserjem visoke energije LightSheer – XC in LightSheer – ET LUMENIS Inc, USA. Ta laser predstavlja vrhunec tehnologije in je v svetu prva in najboljša izbira strokovnjakov s področja laserske epilacije. Pri nas lasersko epilacijo izvaja gospa Polona Mozetič, višja med. sestra, mojstrica kozmetične nege, s svojimi sodelavci. Gospa Mozetičeva je pionirka laserske epilacije v Sloveniji, saj jo izvaja že od leta 1999 in ima na tem področju ogromno znanja, dragocenih izkušenj in zadovoljnih strank.

Lasersko epilacijo izvajamo z dvema aparatoma priznanega proizvajalca Lumenis LightSheer. Oba lahko v svetu najdete le v najboljših dermatoloških centrih. V našem salonu, Beauty Center v Novi Gorici, uporabljamo proizvajalčev najnovejši aparat LightSheer XC, na drugih lokacijah po Sloveniji pa prenosni tip aparata LightSheer ET.Oba aparata sta učinkovita pri vseh tipih kože in vseh vrstah dlak. V primeru svetlih dlak na svetli koži učinkovitost zagotavljajo kratki impulzi (5ms), pri zelo temni koži in temnih dlakah pa serije daljših impulzov (400ms). Zaradi direktnega hlajenja s safirno konico (lokalna analgezija), je postopek manj boleč kot pri drugih laserskih aparatih. Direktni pritisk laserske glave na kožo omogoča, da laserski žarek lažje doseže lasni mešiček. Učinkovitost aparata je zato zagotovljena tudi na mestih, kjer se lasni mešički nahajajo globlje v koži.
NAVODILA IN PRIPOROČILA ZA STRANKE:
  • 4 tedne pred in po postopku se NE izpostavljajte soncu – aktivna zaščita nad 50 spf,
  • 4 do 6 tednov pred postopkom si dlak NE odstranjujte s pinceto, depilacijskim voskom, kremo ali elektroepilacijo in jih ne belite; v tem obdobju lahko dlake brijete ali strižete,
  • 2 do 3 dni pred postopkom si dlake obrijte, predvsem na večjih površinah (noge,…),
  • koža mora pred postopkom biti čista, brez ličil ali negovalnih preparatov,
  • opozorite nas, če ste noseči, imate kakšno kronično obolenje ali uživate zdravila,
  • po postopku si predel kože negujte z aloe vero ali drugimi preparati, ki kožo hladijo in pomirjajo,
  • nekaj dni po postopku ne delajte pilinga, ne uporabljajte savne in javnih kopališč.
Naročite se na brezplačen pregled in posvet še danes!